Szegedi Arcok

Önzetlenségből ötös: keresik a néhány hete az algyői körforgalomnál balesetező autó tulajdonosát, segítenének a családnak ingyen elvontatni az árokban landolt kocsit

A hét legszívmelengetőbb sztorija már hétfőn befutott: néhány hete balesetet szenvedett egy autós az algyői körforgalomnál, a jármű az árokban kötött ki. Mint kiderült, a kocsi még mindig a baleset helyszínén van, mivel a családnak nem volt pénze elszállíttatni. A HMVHLY Car Life nevű Facebook csoportban keresi most egy jótevő a tulajdonost, mert segítene neki elvontatni a járművet, mielőtt még szétlopnák az alkatrészeket. A posztoló kiemelte, hogy anyagi ellenszolgáltatás, és bármilyen hátsó szándék nélkül szeretne segíteni a családnak.

Igazán önzetlen felhívás landolt a HMVHLY Car Life nevű Facebook csoportban, ugyanis szeretnék megtalálni a borítóképünkön szereplő autó tulajdonosát azért, hogy segítsenek neki biztonságosan elszállítani az algyői körforgalomnál balesetező kocsit.

MINDEN HÁTSÓ SZÁNDÉK NÉLKÜL SEGÍTENÉNEK

A felhívást még vasárnap tették közzé, és így ír a posztoló a közösségi oldalon: “Egy kéréssel/megkereséssel fordulok a közösség azon tagjaihoz, akik ismerik a képen látható autó tulaját, illetve történetét. Ez az az autó, ami néhány hete balesetet szenvedett az algyői körforgalomnál. Szóval… ha jól emlékszem néhány hete a Face-en is téma volt a baleset, illetve annak története. Próbáltuk a feleségemmel visszakeresni, de már nem találtuk a vonatkozó bejegyzéseket. Mintha arról lett volna szó, hogy a tulaj, és a kisgyermeke voltak a baleset szenvedő alanyai, és az anyagi lehetőségeik miatt nem tudják az autót elszállíttatni. Ha jól emlékszem, akkor valahol Csongrád-Csanád megyében él a család, de nem vagyok biztos benne.
Ha ez valóban így van, akkor ebben szeretnénk segíteni nekik, mielőtt elkezdik ismeretlenek szétkannibalizálni az autót. Ha szeretnék, és elfogadják a segítséget, akkor az autót ki tudjuk szedni az árokból, és el tudjuk nekik szállítani. Természetesen anyagi ellenszolgáltatás, és bármilyen hátsó szándék nélkül. Egyszerűen csak zavar, hogy nem hajlandó senki segíteni, és kivenni onnan azt az autót….” – tette hozzá a poszt írója, Róbert. Tehát, aki ismeri családot és tud segíteni, az itt tud jelentkezni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb