Sport

Nagyon fontos győzelem: Gyirmótról hoztuk el a három pontot! FC GYŐR–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–1

A labdarúgó NB II 18. fordulójának nyitó mérkőzésén az ötödik helyen álló Gyirmót FC Győr csapata a negyedik Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadta. Szakály Dénes a 30. percben szerzett gólt, ezzel újabb nagyon fontos három pontot hozott Szegedre a csapat! GYIRMÓT FC GYŐR–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–1

Hatalmas lendülettel kezdődött a mérkőzés, a szegedi srácok kezdtek erősebben, mégis az első helyzetet a Gyirmót alakította ki, de a gólvonalról mentett csapatunk. A 30. percben a SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA nem kegyelmezett, és megszereztük a vezetést: Bíró Bence lövésénél a kapufa még kisegítette Hársfalvi kapust, a kipattanónál viszont jól érkezett Szakály Dénes, és a hálóba lőtt. 

A szünet után a Szeged megint beállt egy kicsit védekezni, ami majdnem végzetesnek bizonyult: többet volt a labda a hazaiaknál. A labdbirtoklási fölény azonban kevésnek bizonyult, mert a remekül védekeztünk és el is hoztuk végül a három pontot. Így most az MTK-val azonos pontszámmal a tabella negyedik helyen állunk. Két hazai mérkőzés jön, december 4-én a Nyíregyháza érkezik Szegedre, utána pedig az MTK.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb