Mindenmás

Három autó koccant a Rókusi körforgalomban, a BMW sofőrje valamiért elfutott a baleset helyszínéről (frissítve)

Hétfőn délután háromnegyed három előtt nem sokkal három autós ütközött össze a Rókusi körforgalomban. Olvasói beszámolók szerint egy BMW, egy Kia és egy Fiat Doblo érintett a balesetben. Az, hogy baleset történt a körforgalomban nem nagy újdonság, viszont az eset érdekessége, hogy információink szerint a BMW sofőrje a koccanás után valamiért elfutott a helyszínről.

Ronald olvasónk szerint a rendőrök most értek ki a helyszínre, a balesetben pedig szerencsére nem sérült meg senki. A balesetről megkérdeztük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: A TŰZOLTÓK IS A HELYSZÍNEN VANNAK

A katasztrófavédelem szerint egymásba futott három gépkocsi Szegeden, a Kossuth Lajos sugárút és a Vásárhelyi Pál út kereszteződésénél lévő körforgalomban. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja az autókat. A baleset helyszínén forgalmi akadályra kell számítani.

FRISSÍTVE: RENDŐRÖK IRÁNYÍTJÁK A FORGALMAT

A rendőség szerkesztőségünknek megerősítette az információt, miszerint három autó ütközött össze a helyszínen. Mint írták, az egyik gépkocsivezető valóban elhagyta a helyszínt. A baleset során személyi sérülés nem történt. A forgalom rendőri forgalomirányítás mellett halad – tették hozzá.

A baleset helyszínéről Zsófitól fotót is kaptunk! Köszönjük szépen!

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb