Mindenmás

Nincs gáz, ha nincs gáz! Hirdeti a Cédrus Liget Lakópark. De akkor mivel fűtenek? A Cédrus Liget Lakópark ügyvezetője, Lekeny Márk exkluzív interjúban nyilatkozott erről is nekünk!

A Szeged365 mindent bemutat Neked Szeged legújabb lakóparkjáról: bemegyünk a geotermikus gépházba, hamarosan megmutatjuk hogyan néz ki Reykjavík után, Európa legnagyobb geotermikus fűtési rendszerének lakóparki mása. Legtöbben természetesen most is a fűtésről kérdeztetek bennünket, így a Cédrus Liget Lakópark Kft ügyvezetőjét erről kérdeztük, aki az egyik lakásban fogadott bennünket.

Brutálisan sokan írtatok nekünk a Szeged legújabb lakóparkjával, a Cedrus Liget Lakóparkkal kapcsolatban. Értelemszerűen a legtöbben a geotermikus fűtésre vagytok kíváncsiak, hiszen a mai kiszámíthatatlan világban hatalmas kincs a kiszámítható és pénztárcabarát rezsiköltség. Legyen befektetésről, vagy éppen otthonunk megvásárlásáról szó. Lekeny Márk a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetője elárulta: Reykjavík után Szegeden van a legnagyobb geotermikus fűtésrendszer, és a Cédrus Liget Lakópark külön kutakkal rendelkezik. Ez a legzöldebb, legfenntarthatóbb és legpénztárcabarát megoldás, de a kiépítése igen költséges: ezért nem éri meg kisebb közösségeknek ebbe fektetni, de település szinten, és nagyobb lakóparkok esetében már élvezhetjük minden jótékony hatását.

Érdemes megnézni Lekeny Márk exkluzív interjúját, ahol kitérünk arra is, hogy a mindenkori gázszámlánál mennyivel kedvezőbb a rezsiszámlája a Cédrus Liget Lakópark lakóinak, sőt Márk azt is elárulta, hogy az első 5 évben fizetni sem kell a rezsiért: ezzel is bizonyítják, hogy ez a világon a legzöldebb és legfenntarthatóbb fűtési megoldás.

A Cédrus Liget Lakópark nagyon kedves volt hozzánk, ottjártunkkor két csomagot is felajánlottak: a Cédrus Liget Lakópark Nagycsomagot érdemes megnyerned! Részletek a Szeged365 közösségi oldalán ITT! Ma sorsolás!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb