Mindenmás

Újra beugrottunk a Cédrus Liget Lakóparkba, ahol megengedték, hogy még több lakásba bekukucskáljunk. Mutatjuk Neked is!

Ingatlanba fektetni Szegeden? Jobb, mint az arany! Természetesen akkor teljes az öröm, ha kiszámítható a rezsi, és biztonságban tudhatjuk az ingatlant. A Cédrus Liget Lakópark építésénél mindenre gondoltak: kedvező költségű, és zöld geotermikus fűtést használnak, valamint 0-24-es felügyelettel segítik a lakókat. Nagyon fontos az is, milyen anyagokat használtak a lakások kialakításánál: mi most ennek jártunk utána.

Nem is olyan rég bemutattuk Nektek, hogy a Cédrus Liget Lakópark lakóinak miért nem kell fizetnie rezsidíjat jó pár évig, és azt is elárultuk, hogy az 5 év lejárta után is mennyivel kedvezőbb lesz a fűtési számla azoknak, akik Szeged legújabb lakóparkját választják otthonuknak. Itt tudod megnézni, ha esetleg még nem láttad:

Azóta sokan kérdeztetek bennünket arról, hogy hogyan néznek ki a lakások belülről. A Szeged365 kamerája folyamatosan forgott, így most be is tudjuk mutatni Neked a lakásokat, és annak is utánajártunk milyen anyagokat használtak a belső terek kialakításában! Most is Lekeny Márk a Cédrus Liget Lakópark Kft ügyvezetője fogadott bennünket, nézd meg a legújabb videót:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb