Szegedi Arcok

Kübekházi lakos indított gyűjtést a helyi nehéz sorsú családok megsegítésére – nemcsak karácsonykor, hanem egész évben várja az adományokat

Harminc kilogramm narancsot, konzerveket, édességeket, ágyneműket és játékokat szállított ki pénteken a nehéz sorsú kübekházi családoknak a település egyik lakója, Takács Dánielné.

Takács Dánielné Kübekházán él és évek óta szívén viseli a helyi nehéz sorsú családok sorsát. Pár éve indította el a Facebook-on Segítsünk! Kübekházán, szegénységben élő embereken nevű oldalát, melyen keresztül egész évben adományokat gyűjt azoknak a családoknak, akiknek nagy szüksége van a segítségre, főleg így karácsony tájékán.

Mint megkeresésünkre elmondta, idén sajnos tapasztalatai alapján kisebb volt az adakozási kedv, mint tavaly ilyenkor, a beérkezett adományokból tíz család karácsonyát tudta szebbé varázsolni. Akadtak köztük olyan családok, ahol hat gyermeket nevelnek, de sikerült megajándékozniuk olyan nagymamát is, aki egyedül gondoskodik beteg fiáról és neveli unokáját.

Takács Dánielné elmondta, jótékonysági akciója itt nem ért véget, egész évben folytatja a gyűjtést a kübekházi nehéz sorsú családok számára. Ha szeretnél segíteni, tartós élelmiszerrel, ruházattal, játékokkal, a Segítsünk! Kübekházán, szegénységben élő embereken Facebook csoporton keresztül megteheted, illetve Takács Dánielnével kapcsolatba léphetsz a +36 30 159 4452 -es telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb