Mindenmás

Boldog születésnapot kívánunk Tarunak, az ex szegedi elefántnak! Azt is mutatjuk, hogyan bontották ki ajándékaikat a Vadaspark kedvencei!

A Szegedi Vadaspark az egyik, ha nem a leglátogatottabb turisztikai célállomása Szegednek, és mi szegediek is imádjuk. Nem véletlenül: Veprik Robert vezetésével elképesztően sokat bővül a vadaspark, amely minden évben együtt lüktet Szegeddel, évente több százezer turistát csábítva városunkba.

Különleges nap a mai a Szegedi Vadasparknak, mivel Tarura a népszerű elefánt ma ünnepli a születésnapját. Mi szegediek, köztük a gondozói is Slynak hívták az ormányost, hiszen 2013. 12. 31-én, éppen Szilveszter napján született, és 2018-tól ez év tavaszáig lakott Szegeden. Azóta Lengyelországban él az egykori szegedi kedvenc.

Ha egy videó van amit ma megnézel, ez legyen az: december 28-ig minden ajándékot kibontottak a Szegedi Vadaspark állatai. Még a Tigrisek sem vesztek össze a csomag felett: KATT A VIDEÓÉRT!

A Szegedi Vadaspark vadonatúj TIKTOK csatornáján egy másik cuki videót is találtunk, ahol a Mikulás ajándékait bontják ki az aranyos vadaspark lakók: KATT IDE A VIDEÓÉRT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb