Mindenmás

Migránsokat szállító jármű balesetezett az M5-ösön, egy ember meghalt (frissítve)

“Óriási baleset van az M5-ös autópályán, Budapest felé a 101-es kilométerszelvény után. Két mentőhelikopter van az autópályán, rengeteg rendőr és tűzoltó” – írta szerkesztőségünknek Márk olvasónk. Mint kiderült, egy személyautó lesodródott az útról az M5-ös autópályán, az 56-os kilométernél, Örkény térségében. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a Szegedről a Budapest felé tartó oldalt lezárták, a forgalmat megállították – tájékoztat az Útinform.

Mint kiemelték, aki teheti, a 67-es jelű Lajosmizse/Cegléd csomópontban az 5-ös főút felé kerüljön, visszatérni Örkénynél lehet. Az erős forgalom miatt a lajosmizsei csomópontban is 1-2 km-es torlódás alakult ki a lehajtónál. A Balesetinfo Facebook oldalán azt írják, hogy már több mint 25 perce egy helyben állnak az autósok.

FRISSÍTVE (16:34): MIGRÁNSOK SZENVEDTEK BALESETET, EGY EMBER MEGHALT

Egy migránsokat szállító jármű szenvedett balesetet Táborfalva magasságában. Egy ember meghalt, többen megsérültek – közölte a rendőrség. Mint írják, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akartak igazoltatni 2022. január 5-én délután egy személygépkocsit az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán. A jármű a rendőrök többszöri jelzésének ellenére nem állt meg, Táborfalva magasságában lehaladt az útról és egy fának csapódva állt meg. A kocsiban hét külföldi tartózkodott, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A baleset következtében egy férfi a helyszínen elhunyt, mindenki más súlyosan vagy könnyebben sérült. Az autópálya balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Lajosmizsénél terelik.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb