Mindenmás

Tasnádi Péter est lesz kedden Szegeden a Bárkában! Az exkluzív vacsora után beszélgetni is lehet a sikerkönyvek írójával!

Véget értek az ünnepek, egy eseménnyel teli, zsibongó december, ami után a január kicsit szürkének tűnhet mindenkinek. No de nem Szegeden a Bárkában! Szeged legújabb belvárosi ékszerdobozában ugyanis év elején is tovább pezseg az élet, rögtön január 10-én, kedden egy rendkívüli emberrel indítják beszélgetős vacsoraestjeiket. A Belvárosi híd alatt kialakított exkluzív hely vendége Tasnádi Péter, vállalkozó lesz, akivel az esemény műsorvezetője, Bálint K. Gergő fog beszélgetni. 

Tasnádi Péter neve Magyarországon egybefonódik a maffiával – és ezt nem is titkolja. Keresztapa. Milliárdok. Börtönévek. Bűnözés, rejtélyek és igazi, nagybetűs sztorik lengik körül az életét. Eddig négy önéletrajzi ihletésű könyve jelent meg, amelyeket szívesen dedikál is az est során a résztvevőknek. 

S, ha már vacsoraest, az izgalmas és titkokkal teli beszélgetés mellé igazán pazar menüvel is várnak a Bárkában:

  • előétel gyanánt vajmártásos bagett falatkák melegítik be a hasadat feketeerdei sonkával, majd két főétel közül választhatod ki a kedvedre valót,
  • az „A” menüben Palermói kemencés csirkemell (camamberttel, sült paradicsommal, mozzarellával töltve) parmezános gratinnal tálalva bűvöli el az ínyencek ízlelőbimbóit,
  • míg a „B” menüben Grillezett malacpofával epres-mandulás saláta ágyon kényeztetheted hasadat.
  • Természetesen a desszert sem maradhat el: az édesszájúak a Rákóczi túrós pohárkrém ellenállhatatlan lágyságával emelhetik az est gasztronómiai fényét.

A vacsoraest különlegessége, hogy nem csupán dedikálásra lesz lehetőséged, hanem bátran, tabuk nélkül kérdezhetsz is Tasnádi Pétertől. Gyertek, beszélgessünk egy hangulatos vacsora keretében!

Helyszín: Bárka Szeged, Roosevelt tér 1, 6720

Időpont: január 10. kedd

Asztalfoglalás: 06 70/2752529

Program:
19:15 – Beszélgetés kezdete
20:30 – Vacsora

További izgalmas vacsoraestek is várnak januárban a Bárkában:

  • Január 17. (19:00) Kelemen Anna
  • Január 24. (19:00) Árpa Attila

Vacsora ára 11.500 Ft/fő
Jegyek elővételben és a helyszínen is korlátozott számban kaphatók!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ผลบอล
'Fel a tetejéhez' gomb