Mindenmás

Vasárnap is csak belépésre használható a Röszke közúti határátkelőhely egészen este 7 óráig (frissítve)

A szombati naphoz hasonlóan vasárnap is a belépés gyorsítása érdekében 7 órától 19 óráig csak a Szerbia irányából Magyarországra belépő utasok vehetik igénybe a Röszke közúti határátkelőhelyet, tudatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 2022. január 8-án 7 órától 19 óráig Röszke Közúti Határátkelőhelyen csak a személygépjárművek léphetnek be hazánkba.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, valamint a szerbiai társszervek célja, hogy a Magyarországra belépő forgalmi sávok számát tovább növelve csökkentse a várakozási időt Röszkén. A kilépő utasok Röszke autópálya-határátkelőhelyet használhatják.

FRISSÍTVE (13:00) A KÜBEKHÁZI HATÁRÁTKELŐHELYET IS CSAK BELÉPÉSRE HASZNÁLHATJÁK AZ UTAZÓK

A megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 2022. január 8-án 7 órától 19 óráig csak a személygépjárművek léphetnek be hazánkba, 10 óra 40 perctől 19 óráig a Kübekháza Közúti Határátkelőhelyen is, tudatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A kilépő utasok Röszke autópálya-határátkelőhelyet és a déli határszakasz többi határátkelőhelyeit használhatják.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb