Mindenmás

Balhé volt az egyik szórakozóhelyen: súlyos testi sértés elkövetőjét keresik a rendőrök Szegeden (frissítve)

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt egy ismeretlen tettes ellen – olvasható a felhívás a rendőrség honlapján.

Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2022. december 29-én este egy szegedi szórakozóhelyen előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit. A biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről:

A rendőrök kérik, hogy aki a fenti képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen.

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE: (JANUÁR 30.) FELHÍVÁS AKTUALITÁSÁT VESZTETTE

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának tájékoztatása szerint felhívásuk aktualitását vesztette, ezért a személyiségi jogokra tekintettel eltávolítottuk cikkünkből a korábban a feltételezett elkövetőről közzétett fényképeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb