Mindenmás

Gázszivárgás miatt történt robbanás egy baktói házban, a baleset következtében kidőlt az épület egy kisebb fala is (frissítve)

Hatalmas robaj rázta meg Baktót kedden, kora délután, tudtuk meg Olvasónktól Anditól. Az esettel kapcsolatban felvettük a kapcsolatot a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kommunikációs munkatársaival, akik megerősítették a balesetet.

Mint mondták, gázszivárgás miatt történt robbanás Baktóban, egy 14. utcai lakóházban. Az épületben ketten tartózkodtak, az egyik lakót jelenleg látják el a mentősök, akik a város tűzoltóival együtt szintén a helyszínre érkeztek. A robbanás során kidőlt egy kisebb fal is az emeletes ház alsó részén, valamint kisebb tűz keletkezett. A lángokat a tűzoltók kiérkezéséiig sikerült eloltania a környéken tartózkodóknak.

Az alábbi fotókat Olvasónktól, Anditól kaptuk a helyszínről:


FRISSÍTVE (15:12): AZ ÖSSZEKÖTŐ CSŐ SÉRÜLÉSE MIATT SZIVÁRGOTT A GÁZ ÉS ROBBANT BE

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a gázpalackot és a gázkészüléket összekötő cső sérülése miatt szivárgott, majd robbant be a gáz egy, a Szegedhez tartozó, Baktói kiskertek városrész 14. utcájában lévő, negyven négyzetméteres lakóházban. A robbanás következtében az épület egyik válaszfala kidőlt, a házon belül pedig kisebb tűz keletkezett.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb