Szegedi Arcok

Király Norbert komolyan veszi a Te újévi fogadalmad is! A Cédrus Prémium Fitness Szeged tulajdonosa újabb nyereménnyel lepett meg bennünket

Király Norbert készséggel válaszolt minden kérdésünkre, így megtudtuk: lehet egyénileg is edzeni a Cédrus Prémium Fitness Szeged termeiben, de amennyiben személyi edzőre van szükségünk, vagy gyógytornászra abban is segítenek. Érdemes megnézni a videót, sok hasznos információt tudunk meg belőle, sőt erőt is meríthetünk az új évre tett fogadalmaink betartásához!

Király Norbert azt is elárulta, hogy a fitness egy olyan sport, ami az a mozgás amit mindenki tud végezni, természetesen speciális esetekben szakember irányítása mellett érdemes végezni a mozdulatokat.

A szegedieknek különleges ajánlata van a Cédrus Prémium Fitness Szegednek: a START 5 program, abban segít, hogy a vendégek fel tudják mérni, melyik mozgáskultúra tetszik nekik. 2 jegy áráért tehát kipróbálhatnak 5 jegyet kapnak kezdésnek, ezzel is támogatják a szegediek életmódváltását. Király Norbert azt is elárulta, hogy neki sokkal nagyobb eredmény, ha olyan sikertörténeteket hall, hogy a vendég végre fel tudta emelni az unokáját, fel tudott menni a lépcsőn, be tud fájdalom nélkül szállni az autóba. Szerinte nem feltétlenül a bicepsz méretének növelése a fontos, egyre több fiatal vendék mesél arról, hogy sokkal boldogabb az életük. Itt a videó, amit biztosan nézz meg, majd NYERJ egy START5 bérletet külön személyedzővel:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb