Mindenmás

Az év törzsvendége: összeverte a kocsmárost, majd elvitte a kasszát

Saját törzsvendége verte össze az egyik kiskunfélegyházi kocsmárost, majd a kassza tartalmával, illetve az idős vendéglátós férfi pénztárcájával távozott a helyszínről.

Az eset egy kiskunfélegyházi kocsmában történt 2023. január 15-én, a 65 éves tulaj 19 óra 30 perckor bezárta a kasszát, majd a bejárat következett volna, csakhogy ekkor az egyik törzsvendég – aki nap mint nap a presszóban italozott – eszméletlenre ütötte a férfit. A bántalmazás hatására a kocsmáros az eszméletét elvesztette, majd amikor magához tért rájött, hogy kirabolták: hiányzott a zsebéből a pénze, a telefonja és még a kasszát is kifosztotta a tolvaj. A bántalmazott – miután magához tért – a közeli benzinkúton kért segítséget.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói hamar beazonosították a rablót, akit másnap elfogtak és őrizetbe is vettek – írja a közlemény. Kiderült, hogy a kocsma egyik vendége tartott igényt a bevételre, ezért megvárta, hogy az idős férfi bezárjon, mögé lopakodott és háromszor arcon ütötte. A rendőrök kezdeményezték az 55 éves helybéli letartóztatását.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb