MindenmásVideo365

Cobra 11, Szegeden: egy lengyel rendszámos autó akart meglógni a rendőrök elől, nagy sebességgel robogtak végig a városon (videóval) (frissítve)

Nem semmi jelenet zajlódott le csütörtök délután Szegeden. Három óra előtt nem sokkal Beatrix olvasónk azt írta szerkesztőségünknek, hogy egy lengyel rendszámos autóst üldözött nagy sebességgel négy rendőrautó a Petőfi Sándor sugárúton, míg Attila olvasónk egy videót tett fel a Szeged365 Társalgó csoportunkba, ahol ugyanez a jelenet figyelhető meg, viszont a Huszár Mátyás rakparton.

@szeged365

Egy lengel kisbuszt üldöztek a rendőrök csütörtökön délután Szegeden…

♬ original sound – Szeged365 – Szeged365

Az ügyben felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, mint mondták, egy embercsempész autót követtek, ami nagy sebességgel haladt át a városon, ezért a rendőrök a balesetveszély elhárítása érdekében megkülönböztető jelzést használtak. A kisbuszt végül Szeged-Tápén tartóztatták fel az egyenruhások, a moldáv sofőrt elfogták és előállították.

FRISSÍTVE: A FORGALOMMAL SZEMBEN HASÍTOTT ÁT A KISBUSZ AZ ARADI VÉRTANÚK TERÉN

Cikkünk megjelenését követően Berinszki Zoltán, a szegedi Szent Fülöp Gyermekmentő Alapítvány elnöke arról számolt be szerkesztőségünknek, hogy szemtanúja volt az eseményeknek az Aradi Vértanúk terén. Mint írta, a sötétített ablakokkal rendelkező autó, és annak sofőrje a forgalommal szemben, a piros lámpákat figyelembe nem véve nagy sebességgel hasított át a téren. A Szegeden láttalak csoportba azt is írták, hogy többen a Petőfi Sándor sugárúton és a Felső-Tisza parton is látták a jelenetet. A sugárút és Bécsi körút kereszteződésénél is a piros lámpán száguldott át a sofőr. Az egyik kommentelő szerint a kollégája autójának neki is ment.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb