Mindenmás

Ilyet még nem pipáltunk: megalapokat burkolnak a Merkbaunál – tippek és ötletek egyenesen a szakképzett mesterektől

A Merkbau Zrt. szegedi Építőcenterében megint jól kifőztek valamit. A Wimmer Fülöp utcai üzlet most is a segítségedre siet, ha éppen építkezel, vagy otthonod felújításán töröd a fejed. Ezúttal a burkolatok világába engednek betekintést, méghozzá nem is akárhogyan! Február 9-én, csütörtökön ugyanis Nagy lap burkolásra várják az érdeklődőket a szegedi Építőcenterbe, ahol a szakképzett mesterek őrületes rutinnal fogják beburkolni a megalapokat.

HÓDÍTÓ ÚTJUKRA KELTEK AZ ÓRIÁS MÉRETŰ BURKOLÓ ANYAGOK

Napjainkban a burkolási trendek és technológiák folyamatosan változnak. Néhány év alatt rohamléptekkel hágták át a szakemberek az addig elképzelhetetlennek hitt dizájnok és méretek korlátait, s a mai divatnak megfelelően hódító útjukra keltek az óriás méretű burkoló anyagok. Ezek a hatalmas burkolólapok azonban újabb kihívás elé állítják a szakembereket, ugyanis a nagyméretű elemek megmunkálása és mozgatása sem egyszerű, a modern és profi szerszámok elengedhetetlenek a kivitelezéshez.

SZÁMTALAN ÖTLETTEL ÉS GYAKORLATI TIPPEL GAZDAGODHATSZ

A Merkbau sokat tapasztalt munkatársai ezt mind jól tudják, ezért az eseményre segédanyagok és szerszámok ismertetésével is készülnek. Sőt, az esemény megkoronázásaként az Atlas Concorde kerámia kollégái egy design előadással is előrukkolnak, így a programok végére számtalan ötlettel, gyakorlati tippel gazdagodhatsz, melyek segítségével házadat olyan otthonná varázsolhatod, mely minőségi alapanyagainak köszönhetően időtálló ékköve lesz szobáidnak, belső tereidnek.  

Ha Te sem szeretnél lemaradni a Nagy lap burkolásról, s megnéznéd saját szemeddel, ahogy a mesterek keze alatt a megalapokból megszületik a tökéletes burkolat, akkor jövőhét csütörtökön a Merkbaunál a helyed!

Helyszín: Merkbau Szeged, Wimmer Fülöp utca 6.

Időpont: 2023. 02. 09.

1. ütem: 9 órától,

2. ütem: 11 órától

3. ütem: 14 órától kezdődik.

Az Atlas Concorde kerámia kollégáinak design előadása 11 órakor kezdődik.

Az eseményre jelentkezni ITT tudsz!

A regisztráció nem kötelező, de jó, ha valaki jelzi szándékát,
mert akkor tutira jár egy kis meglepi és finom falat.

Fotók: Merkbau

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: site
'Fel a tetejéhez' gomb