Mindenmás

Leszakadt egy hatalmas faág Szegeden, a Zászló utcában: egy kétszintes épület tetejére dőlt, Ásotthalmon pedig felkapott a szél egy könnyűszerkezetes garázst

Leszakadt egy hatalmas faág Szegeden, a Zászló utcában, tudtuk meg Olvasónktól, Robitól. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint pedig Ásotthalmon felkapott a szél egy könnyűszerkezetes garázst.

Mint Olvasónk írta, a Zászló utcában egy kétszintes épület tetejére dőlt a faág, ami jelenleg is még a tetőn van.

Mint korábban beszámoltunk róla, tombol a viharos szél Szegeden, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint délelőtt emiatt egy fát kellett kivágnia a tűzoltóknak Domaszéknél.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az egész országra figyelmeztetést adott ki az erős széllökések miatt a mai napra. Mint írják, Csongrád-Csanád vármegyében 1-es fokozatú, sárga jelzés van érvényben, ami azt jelenti, hogy a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

RENGETEG MUNKÁT AD A SZÉLVIHAR A TŰZOLTÓKNAK

Továbbra is nagyon sok munkát ad a vihar a tűzoltóknak hazánkban. Déli tizenkét órakor ezer felett állt a segítségkérések száma kidőlt fákhoz, leszakadt vezetékekhez, házak megbontott tetejéhez. Leginkább az ország észak-nyugati, nyugati részében és a fővárosban okoz károkat az erős szél, azonban már az ország más részéből is érkeznek bejelentések, közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint írták, vármegyénk sem úszta meg károk nélkül, Ásotthalmon felkapott a szél egy könnyűszerkezetes garázst.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb