Mindenmás

Óriási volt a pánik, hat gyermeket mentettek ki a szülők a csongrádi háztűzből – gyűjtés indult a családért

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kétszintes lakóház tetőszerkezete Csongrádon, a Vörösmarty utcában – írtuk meg péntek reggel, mint az egyik, az érintett családhoz közel álló olvasónk írta, a ház teljesen lakhatatlanná vált és egy hat gyermekes család létbiztonsága forog veszélyben. A megsegítésükre gyűjtés is indult, amelynek részleteit cikkünk végén mutatjuk.

“ÖRÜLTÜNK, HOGY KI TUDTUNK MENEKÜLNI”

Kétszintes családi ház tetőszerkezete kapott lángra péntekre virradó éjjel Csongrádon, a Vörösmarty utcában, a lángok villámgyorsan tovább terjedtek a felső szintre. Mint a TV2 riportjában elhangzott,

hatalmas volt a pánik, a szülők hat gyermeket menekítettek ki az égő épületből.

“Örültünk, hogy egyáltalán ki tudtunk menekülni” – magyarázta a csatorna Tények című műsorának az édesanya, mint mondta, az volt a szerencséjük, hogy időben észrevették, hogy lángokba borult az emelet. A szakemberek az elektromos tüzet kizárták, hogy idegenkezűség történt-e, még nem tudják.

A FELSŐ SZINT KIÉGETT, AZ ALSÓ AZ OLTÁS KÖZBEN ÁZOTT EL

Mire a tűzoltók kiértek, a tető már beomlott, a felső szint teljesen kiégett, az alsó pedig az oltás között ázott lakhatatlanra. A szülők pont csütörtökön, a tűz előtti napon kötöttek biztosítási szerződést, a TV2 szerint nem valószínű, hogy a biztosítótársaság kifizetné a 10 milliós kárt.

A család megsegítésére gyűjtés indult, ha pénzadománnyal segítenél, az alábbi bankszámlaszámra tudsz utalni:

  • Petrovics Natália,
  • OTP,
  • 11773339-01009507-00000000

Köszönjük a segítséget, Szeged365 Family!

Az alábbi fotók az oltás reggelén készültek a lakhatatlanná vált házban, Patrik nevű olvasónktól kaptuk őket (köszönjük):

Kapcsolódó cikkek

Ezt láttad már?
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb