Szegedi Arcok

Egy születésnapi SZ-PLAST Ablak akció, amelytől 10-től 9 szegedi szúnyog sikítófrászt fog kapni a nyáron

Nem lennénk a szegedi szúnyogok helyében. Mire jön az aktuális szezon, már karöltve gyéríti őket a katasztrófavédelem és a szegedi környezetgazdálkodás, a kétlábúak különféle körmönfont módszerekkel (értsd: légyirtók, füstölők armadája) tartják őket távol az otthonuktól, újabb csapásként pedig itt van az SZ-PLAST Ablak születésnapi akciója is. 

Ha szúnyogok lennénk, most remegő klaviatúrával írnánk le az alábbi mondatot: a cikkünk bevezetőjében szereplő cég február eleje óta minden ablakhoz ajándék szúnyoghálót ad ajándékba. Szomorú (mármint, szúnyog-szempontból), de úgy fest, a zümmögő kispajtások az idén végre kint maradnak. 

A fotó tavaly nyáron készült és igen, jól látod: éppen Zubai Szabi választ magának ablakot az SZ-PLAST Ablak szegedi gyárában. Bajnoki tétel, na.

Komolyra fordítva a szót, 30 éves lett Szeged és a régió piacvezető nyílászáró-gyártója, a jeles dátumra pedig rengeteg újdonsággal készültek. Mint egy hete megírtuk, közkívánatra bevezették a négy napos munkahetet, közben elindítottak egy 365 napon át zajló nyereménykampányt, amelyen a SZIN bérlettől kezdve az elektromos rolleren át a JBL hangfalig rengeteg dolgot lehet tőlük nyerni, a hétvégén startolt játék első nyereménye egyébként pont az utóbbi tétel, de az év végéig még rengeteg meglepetést tartogatnak. 

Ha építkezel, vagy csak reagálva a megemelkedett fűtésszámlákra modernizálnád otthonod nyílászáróit, egy egészen baráti ajánlattal készültek:

…február 1. óta minden ablakhoz ajándék szúnyoghálót adnak ajándékba.

Az akció április 30-ig tart, ha érdekel, csörögj be hozzájuk vagy látogass el béketelepi bemutatótermükbe: 

  • SZ-PLAST Ablak™ – a mi ablakunk!
  • Bemutatótermük: Szeged, Külterület 4.
  • (Béketelepen, a Régi Posta utca felől)
  • Központi vonal: +36 (62) 549-329
  • Online bemutatóterem, 3D animált termékekkel ITT.

A fent említett négy napos munkarend miatt a nyitva tartásuk is változik, ha személyesen szeretnéd megrendelni az ajtód-ablakod, hétfőtől csütörtökig, reggel 8-tól délután 5-ig teheted meg. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb