Szegedi Arcok

“Ha egy gyermek szomjas, akkor nem nézi mit iszik” – kicsit sem gusztusos a csapvíz csütörtökön Olvasónk otthonában

“Mai csapvíz. Gondoljunk bele, ha egy gyermek iszik ebből… Mi lesz a következménye?” – kaptuk a borítóképünkként is használt fotót csütörtökön délután Sarolta nevű olvasónktól, aki az Építő utcában tapasztalta a jelenséget.

Az általa küldött fotón is jól látszódik, hogy kicsit sem volt “gusztusos” a pohárba engedett szürkés színű, zavaros csapvíz az otthonában, mint írta, “valójában itt a gond az, hogy ha egy gyermek szomjas, akkor nem nézi mit iszik. Nincs mindenkinél kéznél ásványvíz” – tette hozzá.

JELENTSÜK BE, HA PROBLÉMA VAN AZ IVÓVÍZZEL

Rákérdeztünk a Szegedi Vízműnél, hogy mi lehet a probléma forrása, miért lett az Építő utcában szürkés színű a víz. Nos, egyelőre ők sem tudták megmondani, mint válaszlevelükben írják, nem érkezett panasz az Építő utcából a víz állapotára vonatkozóan, a hálózati üzem szakembereinek pedig látni kell, hogy válaszolni tudjanak. Arra hívták fel a figyelmet ugyanakkor, hogy panasz esetén hívjuk azonnal a hibabejelentő telefonszámot, és a pontos cím ismeretében megvizsgálják a kollégák, hogy mi lehet a konkrét panasz oka.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb