Mindenmás

Lövöldözés Móravároson: egy prosti miatt törhetett ki a balhé, újabb fejlemények érkeztek

Lövések dördültek a Móra utcában, gázfegyverrel sebesítettek meg egy embert – írtuk meg a múlt héten, a szerdai eset kapcsán mára újabb fejlemények láttak napvilágot. Állítólag egy prostituálton veszett össze egy fiatalember és egy 65 éves férfi, az előbbi gázfegyverrel lőtte fejbe az idősebb felet, akinek beszakadt a dobhártyája, ezért meg is kellett műteni.

AZ EGYIKET A FOGDÁBA, A MÁSIKAT A KÓRHÁZBA VITTÉK

Kétszer is meglőttek egy embert Móravároson, a Móra utcában, az egyik panzió előtt szerda este – értesült szerkesztőségünk több független forrásból pénteken.

Az elkövetőt elvitték a rendőrök, a sebesült férfit pedig kórházba szállították.

PROSTITUÁLT MIATT TÖRHETETT KI A KAKASKODÁS

Pénteken úgy értesültünk, hogy valamiféle elszámolás jellegű vita lehetett a felek között,

  • az idősebb férfi a panzió elé érkezett,
  • vitatkozni kezdtek,
  • majd a fiatalabb férfi gázpisztolyt rántott és kétszer meglőtte a másik felet.

A környéken élők elmondása szerint kettő (egyes beszámolók szerint három) durranást lehetett hallani a kora esti órákban a lövöldöző fiatal háza előtt. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a két férfi egy prostituált miatt veszett össze. Egy szemtanú a csatornának azt mondta:

úgy tudja, a fiatal támadó olyan közelről támadt rá az idősebb férfire, hogyannak a dobhártyája beszakadt a nagy durranástól, ezért meg is kellett műteni.

Az eset kapcsán felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, akik azt írták, hogy a feltételezett elkövető alkalmi ismerőse irányába lőtt egy gáz-riasztó fegyverrel. Ellene a Szegedi Rendőrkapitányságon – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb