Mindenmás

Befejezték a Tiszába zuhant ember keresését Szegeden

“Szomorúan indul a nap Szegeden, valaki leugrott vagy leesett a Belvárosi hídról” – írtuk meg még reggel hatkor, az eseményeket követően. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok, ám reggel nyolc környékén abbahagyták a keresést. Felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot, mint megtudtuk, sajnos nem találtak senkit a szakemberek.

Mint korábban megírtuk, ma hajnalban valaki leugrott, vagy leesett a Belvárosi hídról Szegeden. A tűzoltók és a rendőrség mellett a vízirendőrség is a helyszínre sietett.

NEM TALÁLTÁK MEG A VÍZBE ESETT EMBERT

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre korábban annyit mondott, hogy bejelentést kaptak arról, hogy valaki leugrott a hídról, az OMSZ pedig azt írta válaszlevelében, hogy senkit sem szállítottak kórházba a helyszínről. Olvasói információk alapján reggel 8 környékén hagyták el a Tisza-partot az egységek. Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk, sajnos nem találtak senkit a keresés alatt a vízben.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

  • Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
    116-123
  • Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
    116-111
  • Akik interneten segítenek:
    www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
    E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
    [email protected]
    [email protected]

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Fernald Belcampo scandal
'Fel a tetejéhez' gomb