Mindenmás

Úgy felnyomta az egyik öreg fa gyökere a járdát a Tímár utcában, hogy balesetveszélyes lett a helyszín, volt, aki már meg is sérült

“A szegedi Tímár utcában, a fodrászüzlet előtt egy hatalmas öreg fa gyökere olyan szinten felnyomta a járdaszakaszt, ami egyébként is pici és keskeny, hogy azon közlekedni nem, vagy csak falhoz simulva lehet. Elestem, rá a műtött térdemre. A problémát csak fokozza, ennek a fának a sűrűn lehulló ragacsos, csúszásra alkalmas termése, ami be is hömpölyög az üzletbe az ott dolgozók, illetve vendégek bánatára szintén balesetveszélyes” – osztotta meg a gondolatait az egyik tag a Szeged365 Társalgó csoportunkban.

Mint kiemelte, a probléma miatt már nagyjából 8 helyre telefonált, de más és más ügyintézőkhöz küldték, majd eljutott nagy keservesen Fridrich Imréhez, aki elmondta, hogy ő bizony már kétszer jelezte az önkormányzat városüzemeltetési irodája felé, hogy gond van és balesetveszélyes a szóban forgó fa több okból kifolyólag is. A posztból kiderült, hogy az üzlet tulajdonosa is kért már intézkedést, ám eddig mindhiába.

A VÁROSÜZEMELTETÉSNÉL IS JELEZVE LETT

A hölgy mindezek mellett azt is kiemelte, hogy írt már e-mailt a városüzemeltetésnek is, hátha komolyan veszik a problémát, majd halkan megjegyezte, hogy: “ilyen ügyintézésért engem és társaimat anno már ezerszer lapátra tettek volna.” A szóban forgó ügyről szerkesztőségünk is érdeklődött a városüzemeltetési irodánál, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb