Mindenmás

A Szeged Nova 240 darab kerékpárt sorsol ki a szegediek között! Jön a tavasz, legyen Neked is új biciklid!

Elképesztő iramot diktál a Szeged Nova: a világbajnok pizzák után most ajándék bicikliket osztogatnak Szegeden a fenntarthatóság nevében. Az akcióról mi is értesültünk és mint mindig, most sem hagyhattunk videó nélkül Titeket. Az egyik paripát még egy próbakörre is elvittük.

Aki közlekedett már Szeged belvárosában autóval, az tudja, hogy kerékpárral sokkal gyorsabb és még a parkolásért sem kell fizetni. De legyünk őszinték: Szeged egy igazi biciklizős főváros, nem véletlenül kapja egymás után a kerékpáros kitüntetéseket. A Szeged Nova is elkötelezett a fenntartható közlekedés mellett, éppen ezért 240 (!) vadiúj kerékpárt sorsolnak ki a szegediek (és a nem szegediek) között. 

Természetesen a Szeged365 kamerái előtt nincs titok: elugrottunk a Szeged Novába, és ha már ott voltunk rápattantunk az egyik nyeremény biciklire, és tettünk egy kört a Szeged Novában. Jelentjük: senki ne csinálja utánunk, mi is engedélyt kaptunk rá! ;) Itt a teljes Szeged365 videó a Szeged Nova akciójáról:

Ennyire egyszerű az egész:

Ahhoz, hogy tiéd lehessen a 240 kerékpár egyike, nincs más dolgod, mint a promóció időtartama alatt legalább egyszer vásárolni 5000 Ft értékben, majd fizetéskor használni a PontMaster kártyádat. A nyereményjáték egészen május 1-ig tart, de érdemes sietni, hiszen minden újabb vásárlás egy újabb esélyt jelent. 

Az akció részleteit itt nézheted meg:

http://szegednova.hu/index.php/hirek/377-i-love-prima

Nyeregbe Szeged! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb