Mindenmás

Halálos baleset: két kamion és egy kisbusz karambolozott az M5-ösön, teljes útlezárás van a helyszínen (frissítve)

Csütörtökön délelőtt fél 10 körül két kamion és egy kisbusz ütközött össze az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, a lajosmizsei lehajtó előtt – közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Teljes útlezárás van a helyszínen.

A közlemény szerint a műszaki mentést a kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók végzik, akik egy embert kiszabadítottak az egyik járműből, majd áramtalanították a kamionokat. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A balesethez a társzervek is kiérkeztek – írták.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínelést és a műszaki mentést a szakemberek teljes útlezárás mellett végzik. Kerülni Lajosmizse felé lehetséges.

FRISSÍTVE: SAJNOS HALÁLOS VOLT A BALESET

A rendőrség közleménye szerint az egyik teherautó sofőrje olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a kiérkező mentőszolgálat munkatársai minden igyekezet ellenére már nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen elhunyt. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták a rendőrök, kerülni Lajosmizse felé lehet.

FRISSÍTVE: MEGINDULT A FORGALOM

Megindult a forgalom Lajosmizsénél az M5-ös autópályán, ahol csütörtök délelőtt halálos baleset történt – közölte délután fél 3 körül a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Hozzátették azt is, hogy ennek ellenére a torlódás még így is jelentős. Az Útinform a Szeged felől érkezőknek azt javasolja, hogy a 445-ös főút csomópontjánál térjenek le a pályáról és az 5-ös főúton vagy a Ladánybenei úton kerüljenek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb