Mindenmás

Tom Cruise után szabadon: szamurájkarddal ment a balhé Kecskeméten

Szürreális esetről számolt be a Kecskemét365, mint írták, szamurájkarddal balhézott három férfi a szomszédos megyeszékhelyen. A konfliktus forrása egy tartozás volt, a két elkövető – egy 31 és egy 47 éves helybéli szamuráj – az egyikőjük otthonába csalta a 44 éves sértettet, akit először összevertek, majd előkerült az említett távol-keleti kézifegyver is.

Az eset tavaly júniusban történt, aktualitását a rendőrségi nyomozás befejezése adta. Mint a Kecskemét365 írta, a 31 és 47 éves férfi egyikük kecskeméti otthonába csalta 44 éves ismerősüket, aki mit sem sejtve sétált be a csapdába. 

A férfit megverték és egy szamurájkarddal megfenyegették őt, hogy nem hagyhatja el a házat, végül egy óvatlan pillanatban kereket tudott oldani.

A rendőrség közlése alapján a sértett egy akkor még fiatalkorú fiúval érkezett a helyszínre, aki miután megunta az utcán várakozást bement az ingatlanba, ahol meglátta az ismerősét, miközben bántalmazzák a férfiak. A támadók őt is megfenyegették, természetesen az említett szamurájkard is előkerült.

Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van, közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A teljes esetet, benne jópár hajmeresztő részlettel IDE kattintva találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb