Sport

Szegedről visszatért Kecskemétre Gréczi Márton

Gréczi Márton Szegedről visszatért Kecskemétre, miután mindenben megegyeztek a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától távozó játékossal – írja a Kecskemét365 a klubra hivatkozva. A fiatal támadó a KTE saját nevelésű játékosa, így tulajdonképpen hazatér a Hírös városba.

Gréczi Márton igazi labdarúgó famíliában nőtt fel, hiszen édesapja, idősebb Gréczi Gábor annak idején a magyar korosztályos válogatottakat is végig járta, míg bátyja, ifjabb Gréczi Gábor a Kecskeméti TE színeiben lett NB I-es játékos. Marci tehetségére szintén korán felfigyeltek az izsáki utánpótlásban, ahonnan 2011-ben került a KTE-hez – írja a portál, ahol arra is felhívták a figyelmet, hogy játszott ezek után MTK-ban, a Tiszakécskénél és Békéscsabán is.

2020 NYARÁN IGAZOLT SZEGEDRE

2020 nyarán igazolt Szegedre, ahol első idényében 24 találkozón egyszer talált be, a tavaly negyedik helyig menetelő együttesben azonban 32 fellépésén 2 gól mellett 7 gólpasszt ért el. Marci egyik nagy erénye robbanékonysága, illetve gyorsasága, amivel tovább bővítheti a kecskeméti csapat támadójátékának fegyvertárát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb