Mindenmás

Forgalommal szemben döngetett egy román sofőr a Kelemen utcában, karambol lett a vége (frissítve)

Súlyos karambol történt a Kelemen és a Kölcsey utcák találkozásánál, információink szerint egy forgalommal szemben haladó román sofőr pont a villamost próbálta megelőzni, amikor frontálisan ütközött egy szabályosan érkező személyautóval. A két összetört kocsi pont a villamossíneket foglalja el,

  • az SZKT szerint 5-10 perces késések várhatóak a 2-es villamos és a tram-train vonalán,
  • a vasútállomás és az Anna kút között pedig pótlóbuszok járnak.

FRISSÍTVE: ÁLL A TRAM-TRAIN ÉS A 2-ES VILLAMOS

Szeged365 olvasói beszámolók alapján egy külföldi rendszámú autó okozhatta a balesetet, mint Mihály írta, egy román autó a forgalommal szemben hajtva próbálta a villamost megelőzni, amikor megtörtént a baleset. A helyszínre kivonultak a tűzoltók, a mentők és a rendőrök is, áll a forgalom.

“Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy forgalmi zavar történt a Kelemen utcában. Emiatt Szeged vasútállomás – Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek. Az Európa liget – Anna kút között visszafordítják a forgalmat. Előreláthatólag 5-10 perces vonali késések várhatóak”

– írta villámközleményében az SZKT, mint hozzátették,

  • a 2-es villamosvonal,
  • valamint az 1-es jelzésű vasútvillamos (tram-train) az érintett.

Milán – aki a villamoson ült, amikor a baleset történt – közben arról írt, hogy az autó “elég durván felszaladt a padkára”, viszont úgy látja, a kivezényelt mentő senkit sem vitt el.

FRISSÍTVE (20:59): ELINDULT A KÖZLEKEDÉS

Attila és Kinga nevű olvasóink azt írták, a közlekedés ismét elindult, a ránk író hölgy szintén a villamos utasai közé tartozott. A fenti értesüléseket erősítette meg a Szegedi Közlekedési Társaság is,

“A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok”

– közölték.

FRISSÍTVE (21:04): SENKI SEM SÉRÜLT MEG

“Anyagi káros volt a baleset, személyi sérülés nem történt” – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínen lévő sajtóügyeletesétől, aki a baleset körülményeiről egyelőre annyit közölt, hogy egy személyautó és egy villamos volt az érintett az ügyben.

Amint bővebb információkat kapunk a karambolról, cikkünk frissülni fog.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb