Mindenmás

Két autó ütközött a Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút kereszteződésében

Pénteken délelőtt 9 óra után nem sokkal két személyautó ütközött a Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút kereszteződésében – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától.

Mint kiderült, személyi sérülés szerencsére nem történt, viszont a karambolozó autók elfoglalják a síneket. Az SZKT azt írja a közösségi oldalán, hogy a baleset miatt Anna kút és Szeged Pláza között pótlóbuszok közlekednek. Érintett járatok: 2-es villamosvonal, valamint az 1-es jelzésű vasútvillamos.

KÉSÉSEKRE KELL SZÁMÍTANI

A Mávinform tájékoztatása szerint a baleset miatt Szegeden az Anna-kút és a Szeged Pláza között pótlóbuszok közlekednek, ezért a vasútvillamosok is csak Szeged vasútállomás és Anna-kút, valamint Szeged, Rókus vasútállomás és Hódmezővásárhely vasútállomás között járnak, késésekre kell számítani.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb