Mindenmás

Téged is VÁR az ikonikus szegedi éjszakák első állomása!

Imádjuk, hogy a Szeged365 Family minden napszakban éli a hamisítatlan szegedi életet, és ez alól természetesen az ikonikus éjszakák sem kivételek.  A végtelen számú lehetőségek közül most egy olyan helyre látogattunk, ahol mindegy, hogy egyetemi sör-pong, üzleti megbeszélés, vagy meccsnézés a program, egy dolog garantált: eszméletlen hangulat egy ízig-vérig szegedi közösségben.

A Vár Söröző előtt levegőző tömegben rengeteg ismerős arc jött velünk szembe, és amint beléptünk az „erődbe”, egyből éreztük, hogy ez ismét egy fantasztikus este lesz.

Bartalos Tamás, aki évek óta a Vár Söröző nélkülözhetetlen tagja, elárulta: nem régen nagyobb felújítás volt náluk, arra azonban figyeltek, hogy megtartsák a megszokott Vár-feelinget.

Nyugi, nem kell páncélba jönnötök és várárkot sem kell ugrani, azonban érdemes előre helyet foglalni érkezés előtt, mert szinte minden nap teltházzal dübörög Szeged szívében a Vár Söröző.

Gyimesi Zsófia, a Vár profi bártendere adott néhány tippet a Szeged365 Familynek, hogy melyek a legjobb ajánlataik, amit ebben a videóban meg is nézhetsz, de ne feledd: csak mértékkel:

Kezdjük a szegedi éjszakákat a belváros szívében, hiszen a VÁR mindenkit vár!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb