Mindenmás

Napi pakk: 17 fokot és naposabb időjárást hoz a szerda Szegedre, Jet Li születésnapján

Egy kis időre búcsút inthetünk a záporoknak, tehát nyugodtan otthon hagyhatod az esernyőd, hiszen ma már naposabb időjárásnak nézünk elébe Szegeden. Évfordulókból sincs hiány erre a napra: pontosan 37 éve történt a csernobili atomerőmű-katasztrófa, és ma ünnepli születésnapját Let Li is, a Kung-fu sárkány sztárja. Főzd le a jó meleg kávét, mi pedig mutatjuk a legtutibb híreket reggelre, itt a Szeged365 keddi napi pakkja!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot minden Ervin, Mara, Marcell, Mária és Tihamér nevű Szeged365 olvasónak! Mutatjuk, kik születtek ma:

  • Lakatos István, Kossuth-díjas költő, író, műfordító, szerkesztő,
  • Bálint András, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, versmondó, színházigazgató,
  • Szörényi Levente, Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, gitáros, énekes,
  • Roger Taylor dobos, a Duran Duran együttes tagja,
  • valamint Jet Li kínai filmszínész (Kung-fu sárkány) is.

Még egy évforduló jutott mára, hiszen pontosan 37 éve annak, hogy megtörtént a csernobili atomerőmű-baleset. Ez az eset volt a majaki 1957-es Kistim-tragédia után a legsúlyosabb katasztrófa, ami az atomenergia felhasználásának történetében előfordult a világon.

NAPOSABB IDŐJÁRÁS JÖN SZEGEDRE

Szerdán alapvetően napos, kissé gomolyfelhős idő várható. Az OMSZ előrejelzése szerint a keleti tájakon helyenként jobban összeállhatnak a gomolyok, itt záporok is előfordulhatnak. Kiadósabb csapadékra ugyanakkor nem kell számítani Szegeden sem. Az északnyugati szél többfelé erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között alakul.

GÁZSZIVÁRGÁS MIATT DOLGOZNAK

Gázszivárgást jelentettek be a Feketesas utcából Szegeden, ezért a gázszolgáltató munkatársai lezárták a Kossuth Lajos sugárút és a Kiss Ernő utca közötti szakaszt:

LEÁLL A CIB BANK OLDALA

Az informatikai rendszer fejlesztése miatt szolgáltatáskiesésre számíthatnak a CIB Bank ügyfelei április 26-án szerdán, és április 27-én csütörtökön. Mutatjuk, mi nem fog működni és mikor:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb