Magyar ételeket mutattak be Törökországban a mórahalmi Tóth János szakképző iskola szakácsai
A mórahalmi Tóth János szakképző iskola szakácsai a törökországi Mengenben jártak, amely az ország egyik legnívósabb szakács iskolája. A szakképző iskola tanárai a törökországi szakembereknek mutatták be az autentikus magyar ételeket – írja a Móra-Net TV.
Nemrég hazatért a mórahalmi Tóth János szakképző iskola szakács-csapata Mengenből, Törökország egyik leghíresebb szakács iskolájából. Utazásuk során a törökországi szakembereknek mutatták be a magyar autentikus ételeket, de természetesen közös szabadidős programok is helyet kaptak az egy hetes kiruccanásban. Az iskola vezetésének célja az, hogy a későbbiekben diákokat küldjenek a legjobb külföldi intézményekbe tanulni és világot látni. Többek között azért, hogy a Tóth János Szakképző iskolában végzett fiatalok büszkén gondoljanak majd az iskolára, mint arra a helyre, amely segített megalapozni a jövőjüket.