Mindenmás

Napi pakk: 26 fokos, nyárias napunk lesz Szegeden, ma van Anyák napja

Nyárias, meleg napra ébredhettünk ma Szegeden, s igaz, némi csapadék előfordulhat térségünkben, többnyire napsütésben ünnepelhetjük az Anyák napját. Jó, ha tudod, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Közlekedési Kft. közös hétvégi várostakarítási munkája miatt ma is útlezárásokra, forgalomterelésekre és parkolási tilalomra számíthatunk Szeged belvárosában. Keverd meg a kávéd, kend meg a pirítóst, mi pedig már hozzuk is a legfontosabb napindító infókat!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Gizella, Szaniszló, Dalma, Napóleon, Bendegúz és Germán nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Anyák napja.
  • 73 éve nyitották meg a Ferihegyi Repülőteret, a mai Liszt Ferenc Repülőtér elődjét.
  • 57 éve született Pintér Attila válogatott labdarúgó, hátvéd, labdarúgóedző, szövetségi kapitány.
  • 40 éve halt meg Romhányi József, “a rímhányó” író, költő (Frédi és Béni magyar szöveg, Mézga család írója), érdemes művész.

KORA NYÁRIAS MELEG IDŐNK LESZ MA

Vasárnap a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett Szegeden és környékén is kialakulhatnak záporok, zivatarok. Az Időkép előrejelzése szerint a csapadék ellenére is 26 fokos, nyárias meleg napunk lesz térségünkben.

MA IS IDŐSZAKOS ÚTLEZÁRÁSOK, FORGALOMTERELÉSEK ÉS PARKOLÁSI TILALOM LESZ A BELVÁROSBAN

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Közlekedési Kft. közös hétvégi várostakarítási munkát szervez május 6-7-én, szombaton és vasárnap. Az érintett útszakaszokon a munkavégzések alatt reggel 7 óra és délután 16 óra között időszakos útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani, valamint parkolási tilalom lesz érvényben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb