Mindenmás

Nem kell gumicsónakkal menni a Borfesztiválra: szombaton már a nap is kisüthet Szegeden, zápor és zivatar azonban még lehet

Elindult a Szegedi Borfesztivál, benne minden földi jóval és ha hihetünk az előrejelzéseknek, akkor szombaton már nem kell a folyamatos esőtől tartanunk, közepesen felhős időjárásra számíthatunk, így a nap is kisüthet végre.

Mondjuk, izgalmakat még így is okozhat az időjárás, hiszen záporok, és zivatarok bármikor kialakulhatnak a városunk felett. Az OMSZ azt írja, hogy szombaton:

  • az összefüggő felhőzet lassanként felszakadozik, gomolyosodik,
  • amelyből délen zivatarok is kialakulhatnak,
  • a zivatarokat pedig átmeneti szélerősödés és intenzív csapadék kísérhet.

Mindezek mellett a keleti, délkeleti szél helyenként élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 20 fok között valószínű.

Vasárnap ismét egy mediterrán ciklon alakítja majd időjárásunkat. Megnövekszik a felhőzet és délnyugat felől újabb csapadéktömb okoz esőt, záporokat, helyenként zivatarokat. A keleti szelet több helyen erős lökések kísérhetik. Napközben 13-23 fok várható.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb