Mindenmás

Ha a dupla Tram-Train baleset nem lett volna elég: teljes útzár van az M5-ösön, mentőhelikopter száll le éppen (frissítve)

Árokba borult egy személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az ócsai lehajtó előtt, a 30-as kilométerszelvénynél – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől szombat délután 3 után. A dabasi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálattal közösen egy embert kiemelt a járműből, majd áramtalanították az autót.

Jelenleg a belső sávban halad a forgalom, de a helyszínre mentőhelikoptert is várnak, és a mentés idejére teljes szélességében lezárják az autópálya érintett szakaszát.

FRISSÍTVE: SAJNOS HALÁLOS VOLT A BALESET

Az ügyben az MTI is kiadott a közleményt, amelyből kiderült, hogy halálos baleset történt. Mint Hadházi Kornél, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta,

egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba hajtott, egyik utasa életét vesztette. A járműben négyen utaztak, mindenki megsérült.

Ócsa, 2023. május 20. Összeroncsolódott személygépkocsi az M5-os autópálya 30-as kilométerszelvényében a főváros felé vezető oldalon Ócsánál 2023. május 20-án. A személygépkocsi lesodródott az útról és árokba hajtott, négyen utaztak benne, az egyik utas életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán


Nemrég a tram-train is balesetezett, ma már másodjára:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb