Mindenmás

Megvertek egy nőt a Dugonics téri szórakozóhelyen: a tettes mellett a szemtanúkat is keresi a rendőrség

A szegedi rendőrök a Szeged365 olvasóinak segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki mint írják, megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi szórakozóhelyen minden előzmény nélkül bántalmazott egy nőt – írtuk meg hétfőn, azonban most kiderült, hogy a tettes mellett szemtanúkat is keresnek.

A felhívás szerint a Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint a szegedi Dugonics téren található szórakozóhelyen, 2023. május 11-én 22 óra után egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal nőt. Ezt látva a közelben tartózkodók a bántalmazott hölgy védelmére siettek, melynek eredményeként az elkövető a helyszínről elmenekült.

A RENDŐRSÉG AZT KÉRI, HOGY AKI LÁTTA AZ INCIDENST, AZ JELENTKEZZEN

A közlemény szerint a feltételezett elkövető 20 év körüli, nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Szürke farmernadrágot, fehér sportcipőt és fekete rövid dzsekit viselt.

A Szegedi Rendőrkapitányság a körülmények tisztázása érdekében kéri, azon szemtanúk jelentkezését, akik a helyszínen voltak, és látták az eseményt, esetleg arról felvételt készítettek, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek azzal kapcsolatban.

A szemtanúk jelentkezhetnek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) személyesen. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 0662/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb