Mindenmás

Szívszorító üzenettel búcsúzik édesapja Suhajda Szilárdtól, a reményt adja fel utoljára

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk tegnap, nem járt sikerrel a magyar hegymászóért küldött mentőalakulat, a serpák nem találták meg Suhajda Szilárdot. Édesapja, Suhajda Tibor most közösségi oldalán, szívszorító sorokkal búcsúzik fiától.

“A legjobb nepáli hegyivezetőkből összeállított keresőcsapat emberfeletti munkája ellenére sem találta meg Suhajda Szilárdot a Mount Everesten. Órákon át kutattak a Hillary-lépcső bővebb területén, ahol a hegymászót utoljára életben látták. A serpák 8750 méter és a 8848 méteres csúcs között többször fel-alá másztak és keresték Szilárd nyomát, mindhiába” – került ki egy bejegyzés tegnap Suhajda Szilárd közösségi oldalára. Később édesapja is reagált, a reményt adja fel utoljára.

“Sziszikém! Nincs szavam a nepáli hírekhez…

Ha igaz is, ami lehetetlennel ér fel, bennem mindig élsz, idézve a képeslapod hátulján írt záró üzenetedet; Apa! Vigyázz az egészségedre és tudd: nagyon szeretlek! Szilárd – köszönöm és ez cseng állandóan a fejemben…” – írta a Facebookon Suhajda Tibor, miután tegnap kiderült, már nem keresik a fiát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb