Mindenmás

Chicago a szomszédban: megvan, kit lőttek meg Szabadkán a gyalogátkelőhelyen – a sapkája miatt volt “gyanús” a fiatalember

Lőfegyverrel sebesítettek meg egy férfit vasárnap egy szabadkai gyalogátkelőhelyen, Szegedtől mindösszesen 40 kilométerre – számoltunk be róla az eseményeket követően, majd ma az is kiderült, hogy az Építőmérnöki Kar hallgatója volt az áldozat, aki a sapkája miatt volt “gyanús”.

Baseball sapkája miatt lett “gyanús”, ezért lőhettek rá egy óbecsei származású fiatalemberre vasárnap késő délután Szabadkán. A 25 éves S.G. egyik támadóját már kihallgatta a rendőrség – értesült a Blic nyomán a Szabad Magyar Szó, de azt nem tudni, hogy ő lőtt-e vagy sem.

ELMENEKÜLTEK A TÁMADÓK

A portál szerint a fiatalra három férfi támadott rá, majd miután ő szökni kezdett előlük rálőttek, és ekkor találták el a combján. A támadók elmenekültek a helyszínről. A sérült fiatalemberen a járókelők segítettek, akik először azt hitték, hogy elütötte egy autó, majd közelebb lépve látták, hogy meglőtték. A Matija Gubec és a Maksim Gorkij utcák kereszteződésében fekvő fiatalember félig eszméletlen volt. Próbálták elállítani a vérzést, majd azonnal értesítették a mentőket és a rendőrséget.

BIZTONSÁGI CÉGNÉL DOLGOZHATNAK A TÁMADÓK

A Blic közeli forrásra hivatkozva úgy tudja, hogy a sérült fiatalembernek nincs bűnügyi előélete, sportos alkat, baseball sapkát és szemüveget viselt, a férfiak pedig, akik biztonsági őrként dolgoznak, úgy vélték, hogy a fiatalember “gyanús”. Az, hogy melyik biztonsági cégnél dolgoznak és mit védtek éppen, nem tudni. Nem hivatalos információk szerint a megtámadott fiú az Építőmérnöki Kar hallgatója. A szemtanúk a Blicnek elmondták, a fiatalember azt állította, hogy három alacsonyabb férfi támadta meg. Szerintük a fiú nem átlagos kinézetű, nagy darab, kopasz, rövid nadrágot viselt. S.G.-t a Szabadkai Közkórházban műtötték meg, állapota stabil.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb