Mindenmás

Napi pakk: napsütéses, kellemes nyári időjárás Szegeden, Dr. Alban és Inna a Deja Vu Fesztiválon

Ma már elvonul a hazánkat pénteken egy kis esővel megöntöző hidegfront, mögötte pedig kellemes nyári meleg érkezik térségünkbe. Pár fokot visszaesik a hőmérséklet, de nyugi, fázni nem fogsz, még így is 26 fok lesz Szegeden. Ma van a Deja Vu Fesztivál zárónapja, vagyis olyan sztárok lépnek színpadra, mint Dr. Alban és Inna. Kortyolj bele a kávédba egy nagyot, meghoztuk a napi pakkot!

NÉVNAPOSOK ÉS TONY CURTIS

Nagyon boldog névnapot minden: Klotild, Cecília, Héliosz, Kelvin, Kevin, Tilda és Zille nevű Szeged365 olvasónak! Ezen a napon született:

  • Tony Curtis magyar származású amerikai színész (Van, aki forrón szereti; Minden lében két kanál). Az eredeti neve Schwartz Bernát, vagyis Bernard Schwarz volt és 2010-ben hunyt el,
  • valamint 55 éve szintén ezen a napon látta meg a napvilágot Darnyi Tamás, sokszoros olimpiai-, világ- és Európa bajnok úszó, sportvezető.

ESŐ NEM LESZ, CSAK NAPSÜTÉS

Szombaton egy hidegfront mögött sok napsütés várható Szegeden, ezen a napon már csapadéktól sem kell tartani. Szeles időben lesz részünk, sok helyen erős lökések kísérhetik az északkeleti szelet. A hőmérséklet pár fokot visszacsökken, hajnalban 9-16, napközben 21-27 fok várható.

MA MÉG EGY HATALMASAT LEHET BULIZNI A DEJA VU FESZTIVÁLON SZEGEDEN

Ma még rophatjuk a 90-es és 2000-es évek slágereire a Partfürdőn, ugyanis folytatódik a Deja Vu Fesztivál Szegeden. A zárónapra négy nemzetközi sztár is jutott. Érkezik a világhírű dance-pop díva, Inna, a Samba de Janeiro dalt is hozó Bellini, a tavaly betegség miatt elmaradt koncertjét most pótló Alexandra Stan és a nigériai születésű svéd fogorvosból világsztárrá vált Dr. Alban. A zárónapon sem maradnak el a nagy hazaiak: Sterbinszky, Csordás Tibi, de lesz Rakonczai piano, Wannabe XXL valamint Molnárbé & Gabriel B is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb