Mindenmás

„Büszkék vagyunk az elmúlt 35 évre, de mi a következő 35-re szeretnénk fókuszálni…” Élet a TAXI PLUSZ SZEGEDNÉL

Az idén 36 éves Taxi Plusz Szeged nagy elhatározásra jutott, aminek köszönhetően az ikonikus, 35 éves rombuszt egy új, fiatalos lendületes logóra váltották, amellyel az a céljuk, hogy aki ránéz az új megjelenésre, ne csak egy telefonszámot lásson, hanem a hamisítatlan Plusz értéket, amit a srácok nap mint nap beletesznek a kilométerekbe.

Vadiúj videósorozatuk, az Élet a Taxi Plusznál tökéletesen bemutatja a taxis srácok mindennapjait, és szemtől szembe beszélnek a cégnél töltött mindennapokról. Az első, bemutatkozó videóban bemutatják az új logót és a sikeres generációváltásról is szó is esik. Ha még nem láttad a videót, érdemes meglesni:

A generációváltás egy fontos kérdéskör minden cégnél, és mint mindenre, így a Taxi Plusz Szeged erre is gondolt: az új kollégáknak köszönhetően az átlag életkor nagyjából 35 év. Éppen ezért nem csak az új logó, hanem az egész csapat azt a fiatalos lendületet hozza, amiért több, mint 35 éve a Taxi Plusz Szegeddel utazunk. A generációváltás két zászlóvivőjét, Kriszt és Mátét ismerhetitek meg a következő Élet a Taxi Plusznál részben:

Egy APP mind felett
A TAXI DRIVER MOBILITY a Taxi Plusz Szeged hivatalos applikációja, ami teljesen forradalmasította a taxizást Szegeden. A folyamatos fejlesztések eredménye:

-az automatikus fuvarkiadás, így mindig a hozzánk legközelebb eső autó kap értesítést,
-az APP-on keresztül folyamatosan nyomon követhetjük a megrendelt autót, és külön értesítést kapunk, amint megérkezett a sofőr
-ha előre beírjuk a végcímet, kapunk egy előre kalkulált árat, ami tapasztalataink szerint elképesztően pontos még a Szegedi csúcsforgalomban is,
ha előre tudjuk, hogy mikor szeretnénk utazni, akkor előre leadhatjuk a rendelésünket.

Természetesen az összes Taxi Plusz autóban tudunk bankkártyával fizetni. Ha pedig szeretjük a hagyományos megoldást, nyugodtan hívjuk, a jól bevált 62/555-555-ös telefonszámot.

Ha szeretnél napra kész lenni, kövesd a Taxi Plusz Szegedet Facebookon, Instagramon és Tik-Tok-on.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb