Mindenmás

Cédrus Liget Lakópark: az ideális, fenntartható befektetési lehetőség Szegeden

Költözni mindig egy nagy döntés. Legyen szó egy új városba, országba való átköltözésről, vagy csak egy másik lakásba költözésről a városon, régión belül, a helyváltoztatás mindig stresszes lehet. De mi lenne, ha egy olyan befektetési lehetőségbe botlanánk, ami nem csak izgalmas és nyereséges, de egyszerű is? Ez a Cédrus Liget Lakópark Szegedben. Mutatjuk miért!

A Cédrus Liget Lakópark egy olyan lakóközösség, ahol a modern dizájn, a természet közelsége és a fenntarthatóság tökéletes harmóniában van egymással. Az Európában egyedülálló geotermikus fűtés nem csak a pénztárcánkat kíméli, hanem Szeged város levegőjét is tisztán tartja. De ami igazán különlegessé teszi ezt a projektet, az a kivételes befektetési lehetőség, amit kínál.

Hogyan működik ez a rendkívüli ajánlat? Először is, csak a vételár 20%-át kell befizetni. Igen, jól olvasta! Csak 20%-ot, és máris beköltözhetünk. Azonban a történet itt nem ér véget. Míg élvezzük új otthonunk kényelmét, a lakást továbbra is bérleti díj ellenében használjuk, amíg végül úgy döntünk, hogy véglegesen megvásároljuk. Ezzel a konstrukcióval a Cédrus Liget Lakópark lehetőséget ad arra, hogy új otthonunkat kipróbáljuk, mielőtt teljes mértékben elköteleződnénk mellette. Sőt abban is segít, hogy amíg a bankkal el tudjuk intézni a pénzügyi konstrukciókat, addig is élvezzük a lakópark adta lehetőségeket. A másik népszerű befektetés, hogy tulajdonképpen már bérlővel együtt lehet befektetni az ingatlanba, így azonnal termeli is a pénzt a befektetésünk, miközben minden adminisztrációs és egyéb feladatot átvállalnak tőlünk.

De mi van, ha a dolgok változnak? Életünk tele van váratlan fordulatokkal. Lehet, hogy úgy döntünk, hogy kiköltözünk, vagy más befektetési lehetőséget találunk. Semmi gond, mert a Cédrus Liget Lakópark megérti ezt. Amennyiben úgy döntünk, hogy nem szeretnénk tovább bérelni a lakást, a 20%-ot visszakapjuk. Igen, visszakapjuk a befektetett pénzünket, mintha semmi sem történt volna.

Ezekről a nagyszerű lehetőségről külön kérdeztük Lekeny Márk-ot, a Cédrus Liget Lakópark Szeged ügyvezetőjét:

A Cédrus Liget Lakóparkban nincs kockázat, csak lehetőség. Lehetőség egy új otthonra, lehetőség egy nyereséges befektetésre, és a lehetőség arra, hogy minden változás ellenére biztonságban érezzük magunkat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, lépjen be a jövőbe a Cédrus Liget Lakóparkkal! A pontos részletekről érdeklődjön a Cédrus Liget Lakópark elérhetőségein!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb