Mindenmás

Erősre sikerült az esti buli Szegeden: egy helyben álló rendőrautót törtek össze a rakparton hajnalban (olvasói videó a cikkben)

Vasárnap hajnali 4 óra körül intézkedtek a szegedi rendőrök a rakparton, a Dokk szórakozóhely előtti részen. Amíg az igazoltatás zajlott, egy autós – eddig ismeretlen okokból – nekiment az egyik egy helyben álló rendőrautónak – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától.

Hajnali 4 óra körül kaptunk egy videót az egyik olvasónktól, amelyen az látszik, hogy a Dokk szórakozóhely előtt intézkednek a rendőrök, a felvételen legalább 3-4 rendőrautó látható, amelyek közül az egyiknek behorpadt a hátulja. Mint ahogyan a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától megtudtuk, eddig ismeretlen okokból egy autós a rendőrautónak hajtott a rakparton, miközben a rendőrök éppen pár méterrel arrébb intézkedtek. Hozzátették, egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a balesetet, a körülményeket még vizsgálják. A balesetet az autó sofőrje könnyebb sérülésekkel megúszta. Az esetről készült videót pedig itt mutatjuk:

@szeged365

GTA Szeged: a rakparton intézkedtek a rendőrök szombat hajnalban, amikor egy autó nekikoccant az (egyébként egy helyben álló) rendőrautónak…

♬ eredeti hang – Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb