Mindenmás

Szeged zöld szívében újul meg az infrastruktúra – a Cédrus Liget Lakópark melletti út is vadonatúj lesz

Szeged, az ország déli csücskében megbúvó gyöngyszem, a “napfény városa”, tovább növeli vonzerejét. Bár a történelmi belvárosa már önmagában is elegendő lenne ahhoz, hogy lenyűgözzön bennünket, pár perc sétára újabb gyönyörű, Európában egyedülálló, fenntartható lakópark épült. Sokan kérdeztétek, mikor lesz rendben az út, mi erről is megkérdeztük Lekeny Márk-ot a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetőjét.

Az új Cédrus Liget Lakóparkról, mely Szeged modern és innovatív építészeti megoldásaival a városközpontban ötvözi a kertvárosi élet minden előnyét, sokat írtunk már. Mindenki tudja: geotermikus fűtés pénztárcabarát, és Szeged levegőjét sem szennyezi. Nem véletlenül jönnek városunkba megnézni a szakemberek rendszeresen ezt a példaként szolgáló rendszert.

Az önkormányzat a terület fejlesztésére komoly hangsúlyt fektetett, így az utakat és járdákat is felújítják, hogy még inkább vonzóvá tegyék a környéket az új lakók és a befektetők számára. A fejlesztésnek köszönhetően a Bakay Nándor utca, mely a lakóparkot mellet halad, hamarosan új burkolatot kap.

Ez a felújítás nem csak a Cédrus Liget Lakóparkot teszi vonzóbbá, hanem Szeged egészét is. A városvezetés elkötelezett a környezettudatos és fenntartható fejlesztések iránt, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lakók minőségi életet élhessenek itt.

A lakópark saját geotermikus rendszerrel rendelkezik, mely nem csak a lakók kényelmét szolgálja, de a környezetet is védi, mivel nem bocsát ki káros anyagokat a levegőbe, így hozzájárulva a város zöld infrastruktúrájához.

A Cédrus Ligetben a kényelem nem kerül vagyonokba. A fejlesztők különféle pénzügyi konstrukciókat kínálnak a vásárlók számára. A befektetők számára kínált Bérleti Garancia révén a Cédrus Liget Lakópark akár 4 évig visszabérelheti a lakásokat, így a befektetőknek nem kell aggódniuk a kihasználatlanság miatt. Nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb most a befektetők között. Erről is Lekeny Márk, a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetője nyilatkozott a Szeged365 kamerájának:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb