Smart Szeged

Heavy Metal Szegeden: gigantikus pumpával csapatják a betonozást a Tisza Lajos körúton

Június 17-től van vágányzár a Tisza Lajos körút Hajnóczy és Gutenberg utcák közötti szakaszán, ahol rekonstrukciós munkálatokat végeznek jelenleg. A régi aszfaltot már felmarták a munkások, ma pedig befutott egy gigantikus betonpumpa is, ami igazán impozáns látványt nyújtott az arra közlekedőknek.

A munka egyébként nem csak az aszfaltburkolat elhasználódása miatt vált szükségessé, hanem helyenként a villamos pálya is javításra szorul. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Szegedi Közlekedési Kft. pályaburkolat rekonstrukciós munkát végez a helyszínen, ahol az aszfalt burkolatot tartósabb bazaltbeton burkolatra cserélik. Ennek köszönhetően július 23-ig:

  • A Gutenberg utcából balra nagy ívben az Anna-kút felé nem lehet kikanyarodni. Alternatív útvonal a Bolyai utca – Tábor utca – Mérey utca.
  • A Kígyó utcából balra nagy ívben a Dugonics tér felé nem lehet kikanyarodni. Alternatív útvonal a Nagy Jenő utca – Tisza Lajos körút.
  • Ez idő alatt a Tisza Lajos krt. – Hajnóczy utcai jelzőlámpa ki lesz kapcsolva.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb