Mindenmás

Détári Vilmos személyes missziója: hozd ki magadból a legjobbat! Mutatjuk az új Szent Vincent Rehabilitációs Központ hétköznapjait

Mindenki ismeri a mondást: „Ami nem öl meg, az megerősít.” Ez különösen igaz a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója, Détári Vilmos esetében. Vilmos saját tapasztalatain keresztül ismeri a rehabilitáció útjának minden szakaszát, mivel maga is átesett egy stroke-on. Most saját központjában segíti a betegeket a gyógyulás útján.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központot Vilmos azért hozta létre, hogy olyan betegeket támogasson, akik súlyos egészségügyi problémákkal küzdenek. „Mikor átéltem a stroke-ot, megtanultam, mennyire fontos a kitartás, az erőfeszítés és a türelem a felépülésben. Az én célom, hogy ezt az értékes tapasztalatot továbbadjam a betegeknek, akik hasonló helyzetben vannak.”

A rehabilitációs központ minden terápiája személyre szabott, és a legkorszerűbb kezeléseket kínálja, amelyek mind a fizikai, mind a mentális gyógyulást elősegítik. Legyen szó fizioterápiáról, ergoterápiáról, logopédiáról, kinesiotape-ről, vagy akár speciális terápiás gyakorlatokról – a Szent Vincent Rehabilitációs Központban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kezelést.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ nem csak a gyógyulást támogatja, hanem segít a betegeknek visszaszerezni az élet irányítását és ismét teljes életet élni. A központban dolgozó szakemberek hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, és minden beteg egyedi szükségleteire összpontosítanak.

Az egyénre szabott, komplex gyógyításokat mi is megnéztük, és most Te is láthatod hogyan tudnak segíteni itt Szegeden a sérült embereknek. A Szeged365 kameráját beengedték az egyénre szabott, komplex kezelésekre is: 

Azt is megtudtuk, hogy a Szent Vincent Rehabilitációs Központban számos sikertörténet születik. Ez az a hely, ahol a betegek valóban képesek legyőzni a nehézségeiket és teljes értékű életet élni, akármilyen nagy kihívásokkal is néznek szembe. Détári Vilmos büszkén néz vissza a központban elért eredményekre: „Nincs jobb érzés annál, mint látni, hogy a betegeink visszanyerik az életüket. Ez motivál minket a további munkában.”

Ha szükséged van segítségre, vagy szeretteidnek lenne szükség egyénre szabott komplex kezelésre, akkor keresd fel a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központot: hívd őket bizalommal a +36 70 652 0800 telefonszámon, vagy küldj e-mailt az [email protected] címre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb