Szegedi Arcok

50 éve nyitott optikát a szegedi család, akiktől Hofi Géza és Kass János is vett szemüveget – boldog születésnapot, Prágai Látszerészet!

1973. június 28. Ma napra pontosan 50 éve, hogy szabóságot és divatáruüzletet nyitott a Prágai család a Bartók téren, amely 1993 óta optikaként szolgálja a szegedieket – köztük olyan hírességeket, mint Hofi Géza, Kass János, a Pick Szeged vagy éppen a Szedeák játékosai. A jeles nap alkalmából rengeteg meglepetéssel készült a generációkon átívelő családi vállalkozás:

  • ma egész nap szerencsekerékkel és egyéb meglepetésekkel,
  • a Gedeon birtok boraival,
  • a szegedi csokifesztiválok meghatározó arcával, Vanya Gábor chocolatierrel és a MyChoccy Manufaktúra pipettás alkoholos trüffeleivel várják a vendégeiket a tavaly ősszel megnyitott Boutique Optique by Prágaiban,
  • de szerdától szombatig azokra is gondoltak, akik most vásárolnák meg a napszemüvegüket, a legnépszerűbb termékeiket ugyanis 30-50% kedvezménnyel kínálják.

A koccintással, kötetlen beszélgetéssel, kulisszák mögé történő betekintéssel egybekötött különleges esemény helyszíne a Boutique Optique by Prágai lesz délelőtt 10-től, viszont a szombatig tartó, az 50-es szám bűvöletében zajló akció mindkét Prágai üzletet érinteni fogja a Bartók téren.

Apropó, mi is ott leszünk, hamarosan egy kiadós Szeged365 beszámolóval érkezünk majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb