Mindenmás

“Piacon vettem a jogsit, ezért parkoltam így – valaki keményen beszólogat a rosszul parkolóknak Vásárhelyen

“Piacon vettem a jogsit, ezért parkoltam így. Ne haragudjanak rám!” – ma délelőtt ez a szöveg jelent meg egy papírra ráfirkantva az egyik Vásárhelyen parkoló autó hátsó szélvédőjén. Ilyen esetben az ember először arra gondolna, hogy biztos a tulaj fogja poénosra és így kér bocsánatot azért, mert esetleg kellemetlen helyen parkolt, ám gyorsan kiderült, hogy ez egy “enyhe” utalás volt arra valakitől, hogy bizony nem megfelelő helyen hagyta a tulaj a kocsiját.

A sztori a HMVHLY Car Life csoportban látott napvilágot, és a fotókat posztoló szerint a Munkácsy utcában történt a pofátlanítás. Idő közben megjelent a fent is említett kocsi tulajdonosa is, aki így kommentálta a helyzetet:

“Enyém a gép, és valóban nem húzódtam le vele eléggé a padkára, de azért ne essünk már túlzásokba! Kényelmesen el lehetett férni tőle mindkét irányból, garázsoktól, beállóról is. A feliratozó úriembert/hölgyet üdvözlöm, több ismerősöm is kapott hasonlót, csak ott épp nem a parkolás KRESZ szabályaival, hanem a parkolóhely privátnak vélt mivoltával volt problémája. A Kertvárosban sok az autó, nem tud mindenki a saját háza elé parkolni, mindenki oda parkol, ahol talál helyet, ezt fogadjuk már el! A társasház előtti útpadka pedig NEM magán parkoló, ha valakinek erre van szüksége, vegyen garázst, családi házat, esetleg váltsa meg pár százezer forintért a parkolóhelyet az önkormányzatnál!”

A szóban forgó parkolás így festett:

Fotó: Pető Csaba/HMVHLY Car Life.

Mint kiderült, tehát nem ez volt az eset, hogy valaki ilyen feliratot hagyott a környéken, más is írta, hogy kapott a szélvédőre levelet. Mondjuk, ez még korántsem olyan egetverően pofátlan parkolás volt, mint a legutóbbi vásárhelyi gyöngyszem:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb