Mindenmás

REGISZTRÁLJ és tudj meg mindent a testedről! Elindult a Nagy Szegedi Állapotfelmérés!

Nincs is jobb idő arra, hogy megismerd, milyen az egészségi állapotod, mint most, a nyár kellős közepén! A Cédrus Prémium Fitness Szeged most egy olyan izgalmas lehetőséggel várja a szegedieket, amely mindenki számára nyitott. A Nagy Szegedi Állapotfelmérés keretein belül te is részese lehetsz ennek a felmérésnek, ráadásul teljesen ingyen!

InBody testelemző mérés

A Nagy Szegedi Állapotfelmérésben minden jelentkezőt vár egy teljes körű, InBody testösszetétel elemzés. Ez a modern eszköz segítséget nyújt testünk mélyebb megértésében és abban, hogy milyen változásokra van szüksége az egészséges életmód eléréséhez.

Ez a speciális mérőeszköz, amely a testbe elektromos impulzusokat küld, képes az izomtömeget, zsírtömeget és egyéb testösszetevőket meghatározni. Az eredmények segítenek nekünk abban, hogy testünkben milyen változásokat hozhat az életmódváltás, illetve mit tehetünk egészségünk és fittségünk érdekében. ha úgy érzed szükséged van erre, most ingyenesen megkapod, csak regisztrálnod kell.

Az InBody mérés nem csak arra képes, hogy meghatározza, mennyi zsír és izom van a testünkben, de azt is elárulja, hogy milyen az értékek eloszlása, és ez mennyire egészséges. Ez az információ kulcsfontosságú a megfelelő edzésterv és táplálkozási program kialakításában, de segít az egészségi állapot általános értékelésében is.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Csatlakozz a Nagy Szegedi Állapotfelméréshez és foglalj időpontot a Cédrus Prémium Fitness Szegedben! Legyél részese a változásnak, és használd az InBody mérést, hogy a legjobbat hozd ki magadból!

Minden további részletet megkapsz a Szegedi Prémium Fitness Szegedben, keresd őket bizalommal!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb