Mindenmás

“Itt az idő, hogy megtudj mindent az egészségedről!” – A Nagy Szegedi Állapotfelmérés a Cédrus Prémium Fitnessben

A nagy melegben, míg mindenki a strandon sütteti magát, vagy a klímák hűs árnyékát keresi, a Cédrus Prémium Fitnessben egy különleges programmal készülnek a nyárra. Nem csupán az edzések sora várja azokat, akik a tökéletes alak eléréséért dolgoznak, hanem egy egészen különleges esemény is: a Nagy Szegedi Állapotfelmérés!

InBody testelemző mérés

Az InBody testelemző mérés nem csupán az edzésorientáltaknak, hanem mindenkinek hasznos, aki szeretné megérteni testének egészségi állapotát. Az elemzés alapján megismerheted a tested izom- és zsírtartalmát, csonttömegedet, és sok egyéb információt, amelyek segítségével finomhangolhatod a táplálkozási és edzéstervedet.

Az InBody nem csupán számokat szolgáltat. Segítségével megtudhatod, hogyan változik a tested, amint elkezdesz egészségesebben élni, és mindez azonnali visszajelzést nyújt a folyamatban. Tudj meg többet arról, hogyan hatnak az életmódváltoztatások az egészségedre!

Légy részese ennek a nagyszabású felmérésnek, ráadásul most ingyen! Foglalj időpontot még ma a Cédrus Prémium Fitnessben, és kezd el felfedezni a tested rejtett titkait. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és érj el nagyszerű eredményeket egészséged és fittséged javításában!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb