Mindenmás

Napi pakk: gomolyfelhők, 32 fok, bikini és Szegedi Szabadtéri, ezúttal Stahl Judittal

Gomolyfelhős, de meleg időnk lesz ma Szegeden. A hőmérséklet elérheti akár a 32 fokot is, vagyis tökéletes idő lesz ahhoz, hogy felkapd a bikinid és strandolj egyet. Annál is inkább, mert ma 77 éves ez a közkedvelt nyári ruhadarab! Hoztunk még egy izgalmas programot mára: ismét meghódítja a szegediek szívét Stahl Judit, aki a Holdvilágos éjszakán gálaest művészeivel fog beszélgetni. Idd meg a kávéd és vágj bele a mai napba a Szeged365 híreivel!

NÉVNAPOSOK ÉS A BIKINI

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Emese, Sarolta, Antal, Anton, Cirilla, Metód, Viliam, Vilmos, Zoé és Zója nevű Szeged365 olvasónak!

  • 170 évvel ezelőtt született Csontváry Kosztka Tivadar festőművész (Magányos cédrus). Főbb művei: A szerelmesek találkozása Sziget Kairói pályaudvar Magányos cédrus,
  • 134 éve pedig Jean Cocteau francia író, filmrendező, zeneszerző és grafikus (A szépség és a szörnyeteg).
  • 77 éve először jelent meg nyilvánosság előtt a bikini egy párizsi divatbemutatón.
Fotó: history101.com

NAPOS-GOMOLYFELHŐS IDŐJÁRÁS

Szerdán a napos-gomolyfelhős időben több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok, helyenként felhőszakadás, jégeső is előfordulhat. Szegeden a jelenlegi előrejelzések szerint délelőtt, majd késő este számíthatunk némi csapadékra. A szél zivatarok idején erős, viharos lehet, zivataroktól függetlenül csak helyenként élénkülhet meg. Délután 27 és 32 fok közötti maximumokat mérhetünk.

STAHL JUDIT ÉS A HOLDVILÁGOS ÉJSZAKÁN MŰVÉSZEI

Visszatér a Szabadtéri Szalon Stahl Judit vezetésével – tudtuk meg a produkció szervezőitől, mint közölték, a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri előadásait idén is online beszélgetéssorozat keretében ismerhetik meg az érdeklődők. Az első alkalom ma, azaz július 5. szerdán 17.00 órakor kezdődik a Fesztivál Facebook-oldalán, a Holdvilágos éjszakán gálaest művészeivel.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb